bezár

Keresés

Programok

Programok, rendezvények

Állati programok és mesés élmények minden napra

Frakk Oktatóterem

Ami minden nap vár

Frakk Oktatóterem

Frakkról, a magyar mesevilág legnépszerűbb rajzfilmkutyájáról kapta a nevét az a terem, ahol megtudhatod, hogyan kell jól szeretni és gondozni kedvenc ház körül élő állatainkat.

Várkert

Ami minden nap vár

Várkert

Ismerd meg közelről a Majorság háziállatait, fedezd fel a Szép Miklós játszóteret! Frissülj fel a Kacsaösvény vizes játékaival, próbáld ki a Tutajozót, ahol tényleg lehet tutajon átmenni a vízen, vagy csak pihenj meg a Halastó partján!

Sünispotály

Ami minden nap vár

Sünispotály

Hamarosan benézhetsz az állatmentés kulisszái mögé az új állatmenhelyben! Meglátogathatod a gyógyuló sünöket, rigókat, baglyokat, a befogadott árva peléket, gólyákat, aranymálinkókat, segítheted gyógyításukat.

Mesterségek Udvara

Ami minden nap vár

Mesterségek Udvara

A várudvarban régi mesterségeket ismerhetsz meg és próbálhatsz ki. Megnézheted a Manókertet, hűsölhetsz a Bíborfa, vagy a Zöldfa alatt. Kiflit gyúrhatsz a Sercli Pékségben, felfedezheted a papírkészítés titkait a Papírsárkány Papírmerítő műhelyben.

Vurstli

Ami minden nap vár

Vurstli

A Vurstli szívében a muzsikáló, gyönyörűen kifestett falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta áll, mellette kistestvérei, a Hattyúforgó, a Forgózoó és a Kerekecske, sőt itt van még a Törpekerék, a világ legkisebb óriáskereke.

Hetedhét Palota

Ami minden nap vár

Hetedhét Palota

Kalandozz hét magyar mese csodás világában. Van itt Vuklak, Süsütér, Doktor Bubó Rendelő, Mekk Elek Műhely, PomPom tér, Brekk Berek, Ho-hó Part. A Palota négy szintjén végigvándorolva kell letenni a hét próbát.

Rendezvények
Rendezvények

A Holnemvolt Vár megannyi színes csodáján túl a várudvar is számtalan kalandot és felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Mesterségek Udvarában a hétköznapok sem lesznek unalmasak, de hétvégén pezsdül fel igazán itt az élet.

Tovább
Szülinapi zsúr
Szülinapi zsúr

Ünnepeld nálunk a szülinapodat! A mesés állatok és az állatos mesék parkjában felejthetetlen születésnapi ünnepséggel várunk!

Tovább

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT