bezár

Keresés

Programok

Programok, rendezvények

Állati programok és mesés élmények minden napra

Várkert

Ami minden nap vár

Várkert

Ismerd meg közelről a Majorság háziállatait, fedezd fel a Szép Miklós játszóteret! Frissülj fel a Kacsaösvény vizes játékaival, próbáld ki a Tutajozót, ahol tényleg lehet tutajon átmenni a vízen, vagy csak pihenj meg a Halastó partján!

Sünispotály

Ami minden nap vár

Sünispotály

Hamarosan benézhetsz az állatmentés kulisszái mögé az új állatmenhelyben! Meglátogathatod a gyógyuló sünöket, rigókat, baglyokat, a befogadott árva peléket, gólyákat, aranymálinkókat, segítheted gyógyításukat.

Macskaköves Udvar

Ami minden nap vár

Macskaköves Udvar

A várudvarban régi mesterségeket ismerhetsz meg és próbálhatsz ki. Megnézheted a Manókertet, hűsölhetsz a Bíborfa, vagy a Zöldfa alatt. Kiflit gyúrhatsz a Sercli Pékségben, felfedezheted a papírkészítés titkait a Papírsárkány Papírmerítő műhelyben.

Vurstli

Ami minden nap vár

Vurstli

A Vurstli szívében a muzsikáló, gyönyörűen kifestett falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta áll, mellette kistestvérei, a Hattyúforgó, a Forgózoó és a Kerekecske, sőt itt van még a Törpekerék, a világ legkisebb óriáskereke.

Hetedhét Palota

Ami minden nap vár

Hetedhét Palota

Kalandozz hét magyar mese csodás világában. Van itt Vuklak, Süsütér, Doktor Bubó Rendelő, Mekk Elek Műhely, Pompomtér, Brekkberek, Ho-hó Part. A Palota négy szintjén végigvándorolva kell letenni a hét próbát.

Rendezvények
Rendezvények

A Holnemvolt Vár megannyi színes csodáján túl a várudvar is számtalan kalandot és felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Macskaköves Udvarban a hétköznapok sem lesznek unalmasak, de hétvégén pezsdül fel igazán itt az élet.

Tovább
Szülinapi zsúr
Szülinapi zsúr

Ünnepeld nálunk a szülinapodat! A mesés állatok és az állatos mesék parkjában felejthetetlen születésnapi ünnepséggel várunk!

Tovább

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT