bezár

Keresés

Jegyvásárlás

Holnemvolt Vár

Jegyvásárlás

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS ELŐFOGLALÁSI LEHETŐSÉGEK

Belépőjegy vásárlás a Holnemvolt Várba

Az állatkerti belépő a Holnemvolt Vár területére is érvényes, de megválthatod jegyed csak a Holnemvolt Várba is.

Online: lehetséges elővételben megvásárolnod a belépőjegyet.
A vásárlás elindításához kattints a jobb oldali kék boxra.

A helyszínen: amennyiben az Állatkertbe is érvényes jegyet váltasz, akkor azt bármelyik pénztárnál megveheted, és bármelyik kapun beléphetsz. Amennyiben csak a Holnemvolt Várban szeretnél időt tölteni, úgy kizárólag a Holnemvolt Vár pénztáránál vásárolhatsz jegyet, és léphetsz be a területre.

KÉT AJÁNDÉK ZSETON A HETEDHÉT PALOTÁBA!
/Érvényes: 2018. november 1-től 2019. március 31-ig/
A pénztári, vagy online váltott egyes belépőjegyek 2 ajándék zsetont érnek, melyek felhasználhatók a Holnemvolt Vár Hetedhét Palotájába belépéskor. 

Zsetont érő jegyek: Támogatói jegy, Felnőtt jegy, Holnemvolt Vár belépőjegy, Gyermek jegy, Szenior jegy, Diák jegy, Családi jegy, Családi jegyhez további gyermek jegy, valamint a Felnőtt, Szenior, Gyermek és Diák csoportos jegyek.

A kedvezmény a bérletekkel, kártyákkal belépőkre nem vonatkozik és kizárólag a Hetedhét Palotába érvényes. A zsetonok készpénzre nem válthatók és csak az adott látogatási napon használhatók fel! 

A belépőjegy jogosít fel az itt tartózkodásra, ezért légy szíves azt látogatásod végéig őrizd meg, ellenőrzés esetén mutasd be a kollégáinknak. A Holnemvolt Vár területén készpénz felvételre a Karavánszeráj épületénél elhelyezett ATM automatánál van lehetőséged.

Zseton vásárlás

A Holnemvolt Várban sok-sok egyedi program és játék vár, amelyeknek egy részét a Holnemvolt Vár fizetőeszközével, zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat a téli szezonban a főbejárati pénztárnál, és a Vásárfia Ajándékboltban lehet készpénzért vásárolni. Hétvégeken és ünnepnapokon egy zsetonautomata működik, melyet a Lovarda épülete mellett keress a Mesterségek Udvarában. Ennél a zsetonautomatánál a bankkártyás fizetés csak Pay Passos kártyával 4000 Ft-ig lehetséges az alábbi egységekben: 200 Ft (1 db), 1000 Ft (5 db), 2000 Ft (10 db), 4000 Ft (20 db). Az automata pénzt nem tud visszaadni, ezért kérjük, hogy a pontos összeget dobja be!

Távozáskor a fel nem használt zsetonok visszaváltására is van lehetőség a bejárati pénztárnál, 10 zseton/fő mértékben, érvényes belépőjegy bemutatásával.

Zseton értékesítési pontok:

  • Zseton Automaták

  • HNVV Főbejárat pénztár

  • Vásárfia Ajándékbolt

A belépőjegy megvásárlásával elfogadtad a Látogatási Szabályzatban foglaltakat.

A Látogatási Szabályzatot ide kattintva olvashatod el.

Online jegyvásárlás

Megveszem a belépőjegyem online

Belépőjegy árak a Holnemvolt Várba

Az állatkerti belépő a Holnemvolt Vár területére is érvényes. Az aktuális állatkerti jegyárakat itt tekintheted meg:

http://zoobudapest.com/rolunk/jegyarak

Csak a Holnemvolt Vár területére szóló belépő 1000 Ft / fő 2-99 éves korig és 200 Ft / fő 2 éves kor alatt
Zseton: 200 Ft / db.

Belépőjegy árak a Hetedhét Palotába

120 perc kalandozás Vuk, Süsü, Dr. Bubó, Mekk Elek, a Nagy Hohoho Horgász, PomPom és a Brekk Berek világában, egy hatalmas játszóházban.

Játékosoknak a belépő: 4 zseton
Kísérőjegy: 2 zseton

Jegyvásárlási és előfoglalási lehetőségek

Magánszemélyek részére

Előzetes online foglalás

Lehetséges a Hetedhét Palotába előzetesen időpontot foglalni, amennyiben online egyszerre megvásárolja belépőjegyét a Holnemvolt Várba és a Hetedhét Palotába.

Előzetes online foglalás
Jegyvásárlás

Online: lehetséges elővételben megvásárolni a belépőjegyet (az Állatkertbe és a Hetedhét Palotába is érvényes jegyet), előzetes időpontfoglalással

Ide kattintva

A helyszínen: minden pénztárnál megveheti az Állatkertbe és a Holnemvolt Várba is érvényes jegyét. Amennyiben csak a Holnemvolt Várba áll szándékában időt tölteni, úgy csak annak főbejáratánál vehet jegyet és léphet be a területre.

SÜN zseton vásárlás

Zsetonokat a pénztárak nem árusítanak, csak a Holnemvolt Vár területén elhelyezett automatáknál és a viszonteladóknál lehet beszerezni, készpénzért.

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT