bezár

Keresés

Jegyvásárlás

Holnemvolt Vár

Jegyvásárlás

JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

Belépőjegy vásárlás a Holnemvolt Várba

Az állatkerti belépő a Holnemvolt Vár területére is érvényes, de megválthatod jegyed csak a Holnemvolt Várba is.

Online: lehetséges elővételben megvásárolnod a belépőjegyet.
A vásárlás elindításához kattints a jobb oldali kék boxra.

A helyszínen: amennyiben az Állatkertbe is érvényes jegyet váltasz, akkor azt bármelyik pénztárnál megveheted, és bármelyik kapun beléphetsz. Amennyiben csak a Holnemvolt Várban szeretnél időt tölteni, úgy kizárólag a Holnemvolt Vár pénztáránál vásárolhatsz jegyet, és léphetsz be a területre.

A belépőjegy jogosít fel az itt tartózkodásra, ezért légy szíves azt látogatásod végéig őrizd meg, ellenőrzés esetén mutasd be a kollégáinknak. A Holnemvolt Vár területén készpénz felvételre a Karaván Szeráj épületénél elhelyezett ATM automatánál van lehetőséged.

Zseton vásárlás

A Holnemvolt Várban sok-sok egyedi program és játék vár, amelyeknek egy részét a Holnemvolt Vár fizetőeszközével, zsetonnal lehet igénybe venni.
A zsetonautomatánál a bankkártyás fizetés csak Pay Passos kártyával 4000 Ft-ig lehetséges az alábbi egységekben: 200 Ft (1 db), 1000 Ft (5 db), 2000 Ft (10 db), 4000 Ft (20 db). Az automata pénzt nem tud visszaadni, ezért kérjük, hogy a pontos összeget dobja be!

Távozáskor a fel nem használt zsetonok visszaváltására is van lehetőség a bejárati pénztárnál, 10 zseton/fő mértékben, érvényes belépőjegy bemutatásával.

Zseton értékesítési pontok:

  • Zsetonautomaták

  • HNVV Főbejárat pénztár

  • Édes Mackó cukrászda

A belépőjegy megvásárlásával elfogadtad a Látogatási Szabályzatban foglaltakat.

A Látogatási Szabályzatot ide kattintva olvashatod el.

Online jegyvásárlás

Megveszem a belépőjegyem online

Belépőjegy a Holnemvolt Várba

Az állatkerti belépő a Holnemvolt Vár területére is érvényes. Az aktuális állatkerti jegyárakat itt tekintheted meg:

http://zoobudapest.com/rolunk/jegyarak

Csak a Holnemvolt Vár területére szóló belépő 1600 Ft / fő mely tartalmazza a Hetedhét Palotába történő ingyenes belépést.
Babajegy, 2 éves kor alatt 200 Ft/fő.

Zseton: 200 Ft / db.

Belépőjegy árak a Hetedhét Palotába

120 perc kalandozás Vuk, Süsü, Dr. Bubó, Mekk Elek, a Nagy Hohoho Horgász, PomPom és a Brekk Berek világában, egy hatalmas játszóházban.

Teljesárú Holnemvolt Várba szóló jeggyel ingyenes.
Állatkerti jeggyel: játékosoknak a belépő: 4 zseton
Kísérőjegy: 2 zseton

Jegyvásárlási és előfoglalási lehetőségek

Magánszemélyek részére

Előzetes online foglalás

Lehetséges a Hetedhét Palotába előzetesen időpontot foglalni, amennyiben online egyszerre megvásárolja belépőjegyét a Holnemvolt Várba és a Hetedhét Palotába.

Előzetes online foglalás
Jegyvásárlás

Online: lehetséges elővételben megvásárolni a belépőjegyet (az Állatkertbe és a Hetedhét Palotába is érvényes jegyet), előzetes időpontfoglalással

Ide kattintva

A helyszínen: minden pénztárnál megveheti az Állatkertbe és a Holnemvolt Várba is érvényes jegyét. Amennyiben csak a Holnemvolt Várba áll szándékában időt tölteni, úgy csak annak főbejáratánál vehet jegyet és léphet be a területre.

SÜN zseton vásárlás

Zsetonokat a pénztárak nem árusítanak, csak a Holnemvolt Vár területén elhelyezett automatáknál és a viszonteladóknál lehet beszerezni, készpénzért.

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT