bezár

Keresés

Vurstli

Holnemvolt Vár

Vurstli

Mi minden vár rád a Vurstliban?

Körhinták

Utazz vissza az időben a Vurstli szívében muzsikáló, gyönyörűen felújított falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta faragott lovacskáin, szédülj el a Forgózoó állat kavalkádjával, vagy andalodj el a Hattyúforgón. Emelkedj a levegőbe a világ legkisebb óriáskerekén, a Törpekeréken, vagy ülj fel az emberi erővel hajtott Népi körhintára és próbáld ki az Óriás-sisak játszóteret!

Mielőtt kipróbálod a körhintákat, kérjük, olvasd el a használati szabályzatukat.

 

 

Játékok

Pecázd a halakat a Pecázóban, ajándékot nyerhetsz a Célbadobónál és a Karikadobálónál, vagy ha ügyesen kifogod a kacsákat a Kacsapatakban. Játékpuskával is lőhetsz, és találat esetén táncolnak neked az évszázados Pöltl Céllövölde mozgó vasfigurái.


Új játékaink:


Aranymosás A vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek a klasszikus aranymosás szabályait betartva, autentikus aranymosó eszközök felhasználásával keresik a kincset. Mindenki nyer, aki próbálkozik!
Ár: 3 db zseton
Helye: Sünispotály előtt


Ne érj hozzá!
Ügyességi játék, ami egy spirálisan meghajlított huzalból áll, melyen úgy kell egy gyűrűt végigvezetni, hogy az ne érjen hozzá a huzalhoz. Aki ügyes, ajándékot kap!
Ár: 2 zseton (5 próbálkozás)
Helye: Céllövöldénél


Építő Sarok
A vállalkozó kedvű gyerekek kisméretű, kézi erővel működtethető egyszerű munkagépekkel homokot, sódert, földet kotornak, rakodnak.
Ár: 2 zseton (8 perc)
Helye: Cápasuli bejárata mellett

*Az Építő Sarok május 10. és 12. között rendezvény miatt nem üzemel.

 

Állati élmények

Simogass nyuszikat, és sétálj el a Bambi szobor felé a Pónikarámhoz! Nézd meg a világot pónihátról, barátkozz össze a Nyíhangár lakóival az Istállóban, és ismerd meg közelről a lótartás eszközeit.

Szemben a Szőrmókosnál a különleges szőrű állatokat találod, melyeket értékes, puha bundájuk miatt sok helyen haszonállatként tartanak. Csodáld meg az alpakák frizuráját!

Az Istálló mellett csemegézhetsz az Édes Mackó Cukrászda finomságaiból. 

 

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT