bezár

Keresés

Vurstli

Holnemvolt Vár

Vurstli

Mi minden vár rád a Vurstliban?

Körhinták

Utazz vissza az időben a Vurstli szívében muzsikáló, gyönyörűen felújított falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta faragott lovacskáin, szédülj el a Forgózoó állat kavalkádjával, vagy andalodj el a Hattyúforgón. Emelkedj a levegőbe a világ legkisebb óriáskerekén, a Törpekeréken, és próbáld ki az Óriás-sisak játszóteret!

Mielőtt kipróbálod a körhintákat, kérjük, olvasd el a használati szabályzatukat.

Téli pihenő!

A téli időszakban (2018. november 5-től 2019 március 31-ig) a Forgózoó, a Hattyúforgó és a Törpekerék téli álmot alszanak. 

Addig is hétvégente kipróbálhatod a nosztalgia körhintát, melynek falovain ülve előre és hátra is lendítheted magad.

 

Játékok

Pecázd a halakat a Pecázóban, ajándékot nyerhetsz a Célbadobónál és a Karikadobálónál, vagy ha ügyesen kifogod a kacsákat a Kacsapatakban. Játékpuskával is lőhetsz, és találat esetén táncolnak neked az évszázados Pöltl Céllövölde mozgó vasfigurái.

Téli pihenő!

A téli időszakban (2018. november 5-től 2019 március 31-ig) ezek a játékok téli álmot alszanak. Legközelebb 2019. április 1-én próbálhatod ki őket ismét.

 

 

Állati élmények

Simogass nyuszikat, és sétálj el a Bambi szobor felé a Pónikarámhoz! Nézd meg a világot pónihátról, barátkozz össze a Nyíhangár lakóival az Istállóban, és ismerd meg közelről a lótartás eszközeit.

Szemben a Szőrmókosnál a különleges szőrű állatokat találod, melyeket értékes, puha bundájuk miatt sok helyen haszonállatként tartanak. Csodáld meg az alpakák frizuráját!

Az Istálló mellett csemegézhetsz az Édes Mackó Cukrászda finomságaiból. 

 

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT