bezár

Keresés

Vurstli

Holnemvolt Vár

Vurstli

Mi minden vár rád a Vurstliban?

Körhinták

Utazz vissza az időben a Vurstli szívében muzsikáló, gyönyörűen felújított falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta faragott lovacskáin, szédülj el a Forgózoó állat kavalkádjával, vagy andalodj el a Hattyúforgón. Emelkedj a levegőbe a világ legkisebb óriáskerekén, a Törpekeréken, és próbáld ki az Óriás-sisak játszóteret!

Emelkedj a levegőbe a Törpekeréken, és próbáld ki az Óriás-sisak játszóteret!

Mielőtt kipróbálod a körhintákat, kérjük, olvasd el a használati szabályzatukat.

 

Játékok

Pecázd a halakat a Pecázóban, ajándékot nyerhetsz a Célbadobónál és a Karikadobálónál, vagy ha ügyesen kifogod a kacsákat a Kacsapatakban. Játékpuskával is lőhetsz, és találat esetén táncolnak neked az évszázados Pöltl Céllövölde mozgó vasfigurái.

 

 

Állati élmények

Simogass nyuszikat, és sétálj el a Bambi szobor felé a Pónikarámhoz! Nézd meg a világot pónihátról, barátkozz össze a Nyíhangár lakóival az Istállóban, és ismerd meg közelről a lótartás eszközeit. Az Istálló mellett csemegézhetsz az Édes Mackó Cukrászda finomságaiból. Szemben a Szőrmókosnál a különleges szőrű állatokat találod, melyeket értékes, puha bundájuk miatt sok helyen haszonállatként tartanak. Csodáld meg az alpakák frizuráját!

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT