bezár

Keresés

Patakatlan

Holnemvolt Vár

Patakatlan

Mi minden vár rád a Patakatlanban?

Kalandok

A Karaván Szeráj épülete több titkot és látnivalót is rejt magában.

Ha lemerészkedsz a Titok Pincébe, ott egy kalandos, szabadulós játék vár rád, izgalmas földalatti útvonalakon. A függőhídon és rámpákon keresztül juthatsz el a boszorkány kunyhójába, ahol meg kell keresned az elrejtett kódot, ami egy titkos ajtó kinyitásához szükséges. Ha ügyes vagy és átjutsz az ajtón, folytathatod utad az erdőbolyongón át a földalatti közműhálózathoz. Végül megmászhatod egy hatalmas pók óriási hálóját. A Titok Pincébe a belépés: 2 SÜN zseton /fő. Kérjük, hogy mielőtt kipróbálnád a Titok Pincét, olvasd el itt a Használati Szabályzatát.

 

A földszinten beléphetsz a majmok világába is a Virtuális Majomház Élmény térben, ahol magunk és társaink is majmokként jelenünk meg. Körülöttünk a többi majom mókázik, nézelődik, miközben többféle tárgyat látunk, amelyeket magunkhoz vehetünk. Majomfantáziánkat használva kiléphetünk a majomlét kereteiből, és azzá válhatunk, amivé lenni szeretnénk. A Virtuális Majomház program ára: 4 perc = 3 SÜN zseton/fő, 8 perc = 4 SÜN zseton/fő, 12 perc = 5 SÜN zseton/fő.

 

Az emeleten megnézhetsz egy igazi Tengerimalac Várost, amelynek lakói vígan élik életüket kicsiny világukban. Vannak lakóházaik, iskolájuk, sőt még templomuk is, amelyekben ki-be mászkálnak. 

 

Ha ezek után még mindig maradt benned kíváncsiság, az emeleten átsétálhatsz a Papagájhídon keresztül a Varázs Padlásra, ahol régi idők titkai várnak. A Varázs Padlásba a belépés: 1 SÜN zseton/ fő.

 

De ha úgy érzed, hogy falra másznál, azt most is megteheted a Karavánszeráj oldalára felszerelt Mászófalon, sőt kipróbálhatod magad íjászként is a Hetedhét palota melletti Nyíllövöldében. A Nyíllövölde használata: 2-2 SÜN zseton fegyerenként.

 

Állati élmények

A Karaván Szeráj kifutójában számold meg, hány púpúak a tevék. A Simogatóban etethetsz szelíd szarvasokat és kecskéket. A Majorságban tarka bocikkal, rackákkal és malacokkal találkozhatsz. A Szőrmókosban pedig csodáld meg az alpakák frizuráját és puha szőrét.

 

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT