bezár

Keresés

Holnemvolt vár lakói

Holnemvolt Vár

Holnemvolt vár lakói

A Holnemvolt Vár lakói

A Holnemvolt Várban minden gyermek számára ismerős szelíd és barátságos állatok, nagyrészt háziállatokat élnek, amelyekkel akár közelről is megismerkedhetsz.

A Pónikarámban és a Nyíhangárban laknak a pacik, ott lehet áprilistól október végéig póni lovagolni, és az Istállóban közelről megcsodálni a lovasélethez kapcsolódó eszközöket.

A Szőrmókoknál naponta 11:30-12:30 és 14:30-15:30 között megsimogathatod a pihe puha alpakkákat.

A Sünispotályban meglátogathatod a gyógyuló sünöket, rigókat, baglyokat, a befogadott árva peléket, gólyákat, aranymálinkókat és segítheted a gyógyításukat.

A Hetedhét Palota a mesehősök mellett halak, pókok, kígyók és madárkák, egerek és pockok otthona. Meglesheted itt, hogyan kel ki a csibe, vagy a kisfürj a tojásból.

A Simogató a gyerekek nagy kedvence, ahol törpekecskékkel, kisgidákkal, kedves juhokkal és barátságos bárányokkal ismerkedhetsz meg közelről, akik kedvelik a ZOO csemegét, melyet a kezedből is elfogadnak. 

A Majorságot nyuszik, tarka bocik, göndör malacok, éjfekete Ayam Cemani tyúkok és kakasok népesítik be, mellette szelíd dámszarvasok várnak a Bambikarámban, akikkel naponta 10:00-11:00 és 13:00-14:00 óra között a karámon belül is megismerkedhetsz.

A Karavánszerájnál újra meglátogathatod a hatalmas pupu tevéket majd felmehetsz a lépcsőn, és egy egész Tengerimalac Várost tekinthetsz meg, majd mellette ne hagyd ki Gundihegyet sem.

Kedves Szülők!

Az Állatsimogató szeretettel várja az állatbarát kisgyermekeket és szüleiket. Annak érdekében, hogy látogatásuk kellemes élmény legyen, kérjük, az alábbi szabályokat legyenek szívesek betartani:

  • Az Állatsimogatóban kisgyermek (14 éves korig) csak szülő (felnőtt kísérő) felügyeletével tartózkodhat.
  • Az Állatsimogatóban a kisgyermek épségéért a jelen levő szülő, felnőtt kísérő tartozik felelősséggel.
  • Az Állatsimogatóban nem szabad semmilyen olyan tevékenységet folytatni, ami az állatok nyugalmát vagy egészségét veszélyezteti.
  • Az állatok bármely módon történő zaklatása, emelgetése, üldözése veszélyes lehet az állatok egészségére.
  • Az állatokra nem szabad ráülni, kisgyermeket sem szabad rájuk felültetni.
  • Az állatok zaklatás esetén, akár bárminemű előrejelzés nélkül, önvédelemből nem várt reakcióval reagálhatnak.
  • Az állatok etetése csak ZOO csemegével szabad.
  • Az Állatsimogatóba nejlonzacskót, élelmiszert vagy bárminemű olyan tárgyat, ami az állatok egészségére veszélyes lehet, tilos bevinni.
  • Mindezen szabályokat, illetve az állatok felügyeletét biztosító munkatársak vagy önkéntesek kéréseit be kell tartani, az állatok és a kisgyermekek biztonsága érdekében, ellenkező esetben az Állatsimogató elhagyására szólíthatjuk fel Önöket.

Kellemes szórakozást kívánunk az egész családnak!

Holnemvolt Vár

Térkép

részletes térkép ITT